Upptäck Spännande smaker

Att bara kunna erbjuda läsk, mineralvatten, juice och nån blaskig alkoholfri öl som alternativ till starkdryckerna är inte snyggt. Domedagen för tråkiga alkoholfria drycker närmar sig. 

Kommande sortiment

Gbg Soda kommer kontinuerligt släppa nya drycker. Det kommer bli många tillfälliga lanseringar efter säsong. Det kommer också bli olika samarbeten med bryggerier, lokala odlare och andra livsmedelsproducenter.

Ginger Ale

Ginger ale är en fräsch och lite syrlig soda som har ett rejält tryck av färsk ingefära. Smaken kompletteras av citron och lime samt några droppar äppelcidervinäger. En knivsudd röd chilli är också tillsatt för att ge en extra dimension i eftersmaken.

Ginger ale passar som sällskapsdryck samt till lättare fiskrätter, kyckling och thaiinfluerade rätter.

Oak Cola

Världssensationen eklagrad cola! Ek ger drycken en rund ton som många känner igen från ekfatslagrade viner och öl. I avslutningen kommer en tydlig men inte allt för het smak av röd chili. Resultatet blir en vuxen cola som smakar gött både till mat och utan.

India Pale Soda Mango

En dryck för humleälskarna. Rejäla doser amerikansk humle samt kombinerat med mango ger en soda med tydlig beska och blommighet som påminner om en ipa. Fast helt alkoholfri.

India Pale Soda Mango passar att dricka till kryddiga och smakrika rätter som grillat eller hamburgare.

Julmust

Julmust gör julen juligare och ett måste på julbordet. Vår version är klassisk men med en twist. Olika rostade toner som kaffe och mörk choklad samsas här med smak av eklagring och en försiktig humlebeska balanserar musten så att den inte blir för söt.